» » » » GNSS ПРИЙМАЧ ALPHA GEO L300

GNSS ПРИЙМАЧ ALPHA GEO L300

В наличии
156000грн

L300 - це компактний інтелектуальний приймач GNSS нового покоління, призначений для геодезичних проектів з використанням новітніх технологій GNSS.

Канали : 1408
Рік початкового введення : 2021
Висота [м]: 0,15
Глибина [м]: 0,071
Ширина [м]: 0,15
Загальна вага [кг]: 1
Матеріал корпусу :
АБС, алюмінієвий сплав

Модель L300
канали 1408 каналів
Габаритні розміри 160мм*52мм
Маса <1 кг
Радіомодем
Потужність передачі 1/2 Вт, що перемикається, робочий діапазон > 4 м
Діапазон частот 410 МГц-470 МГц
Веб-інтерфейс Підтримка конфігурації веб-інтерфейсу


L300 - це компактний інтелектуальний приймач GNSS нового покоління, розроблений для будь-якого геодезичного проекту з використанням новітніх технологій GNSS. Цей приймач оснащений усіма сучасними модулями підключення: Bluetooth, вбудоване радіо, WIFI і модем 4G. Вбудована батарея ємністю 6800 мАг, технологія нахилу IMU та WebUl – інші новітні технології, що використовуються у приймачах L300.


Мультисузір'я
L300 зі своїм 1408-канальним повним набором мікросхем GNSS нового покоління та можливістю підтримки кількох супутникових сузір'їв, включаючи GPS, ГЛОНАСС, BEIDOU, GALILEO, QZSS, SBAS та IRNSS, забезпечує точні та точні просторові дані для всіх користувачів по всьому світу.

Wi-Fi та WebUl
L300 служать як точка доступу WIFI, тому користувачі можуть легко отримувати доступ, керувати станом, встановлювати конфігурацію або завантажувати статичні та необроблені дані PPK через розширений WebUl з використанням комп'ютера, смартфона або інших електронних пристроїв з підтримкою WIFI без третьої сторони. ПЗ або кабель.

Датчик нахилу IMU
L300 оснащений інерційним вимірювальним блоком (IMU) зі швидкою ініціалізацією, що не потребує калібрування та несприйнятливим до магнітних перешкод. Всі користувачі можуть використовувати цю технологію для збирання або розбивки топографічних точок під кутом до 60 °.

Радіо GSM та UHF
Швидке інтернет-з'єднання гарантується вбудованим модулем 4G, який прискорює прийом поправочних даних із використанням усіх телекомунікаційних сигналів та діапазонів. L300 поставляється із вбудованим внутрішнім УВЧ-радіопередавачем Tx/Rx, що працює в діапазоні від 410 МГц до 470 МГц з можливістю вибору частоти, що забезпечує можливість підключення та збирання точних даних у режимі реального часу в режимі бази/ровера.

Акумулятор та потужність
L300 поставляється з внутрішньою літій-іонною батареєю великої ємності 6800 мАг, що підтримує швидке заряджання USB type-C, що дозволяє користувачам працювати більше 9 годин у щоденних польових роботах.

1P67
Вибір невеликого, легкого, але надійного приймача GNSS завжди був проблемою професійних геодезистів. L300 з його високоякісним корпусом із магнієвого сплаву забезпечує такі переваги без зниження якості або помітного збільшення ціни.

Режим роботи
Кожен геодезист потребує операторів і вибирає відповідний метод роботи на основі вимог проекту та необхідної точності. Для роботи в таких умовах користувачам знадобиться пристрій, здатний працювати в різних режимах, таких як статичний, мережевий RTK, UHF RTK, PPK і т.д. L300 пропонує все необхідне в одному пакеті!

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Основні атрибути
Виробник Alpha-GEO
Країна виробник Китай
Основні
Стан Нове
Карта України
Безплатне оновлення Да

 

Похожие товары